deco noord logo

DECO NOORD

Monetpassage 19
7811DL Emmen
T. 0591-673368
M. 06-30272699
info@deconoord.nl

Metalen reclameborden
Collector items
Cadeau artikelen

Metalen reclameborden
Mancave decoraties

Nieuwe metalen schilderijen 3d vele soorten

Nieuwe metalen schilderijen 3d 1

Nieuwe metalen schilderijen 3d vele soorten

Nu ook online verkrijgbaar deze prachtige metalen schilderijen! De schilderijen zijn handgemaakt en ondanks dat er meerdere van gemaakt zijn hierdoor dus elk uniek in zijn soort. De kleine metalen onderdelen zijn er opgelegd waardoor een mooi 3d effect ontstaan is. Kortom een blikvanger voor je woonkamer!

Je vind deze prachtige schilderijen HIER op onze website!

Onze winkel

In onze winkel aan de Monetpassage in Emmen vind je naast deze prachtige  Nieuwe metalen schilderijen 3d vele soorten nog vele andere soorten op canvas of ingelijste schilderijen en lijsten.

Kijk voor meer informatie over onze winkel eens op onze winkel pagina

In de buurt

Hier vind je naast een sfeerimpressie ook meer informatie over waar we zitten. Zo is onze winkel perfect te combineren met een dagje Wildlands of een mooie voorstelling in ons prachtige Atlas theater. Emmen is een heerlijke stad om te winkelen maar ook om te genieten van de natuur. Zo hebben wij het oude dierenpark heringericht als prachtig park om door te wandelen en te recreeren. Je ziet nog de oude plekken waar vroeger de olifanten stonden. En de kinderboederij is altijd behouden gebleven en nog steeds toegankelijk voor publiek. Op het raadhuisplein kun je in de zomer genieten van de speeltuin en waterpartijen en diverse horeca aan het plein zijn een ideale plek om te lunchen of te dineren. Liever een snelle hap wij raden u dan graag Het vishuys aan waar iedere dag de vis vers word bereid meer informatie vind je op hun facebook pagina HIER

Pin It on Pinterest

Winkelwagen